Sessions:
Lloc:
aula o les seves instal·lacions
Màxim per aula: grup aula
Destinataris
FPB |
CFGM |
CFGS |
EPA (educacio persones adultes) |
Responsable/s
Aristóteles Mercadal Mascaró Ciceron | | |
Descripció
DONAR A CONEIXER ELS BOLETS COMESTIBLES MES COMUNS I MOSTRAR ELS METODES DE COCCIO I CONSERVACIO MES RECOMANADES. DESCOBRIR ELS VALORS NUTRICIONALS DELS BOLETS, SALUDABLES I AMB PROPIETATS MEDICINALS APLICATS A LA NOSTRA DIETA HABITUAL.
Objectius
DONAR A CONEIXER ELS BOLETS COMESTIBLES MES COMUNS I MOSTRAR ELS METODES DE COCCIO I CONSERVACIO MES RECOMANADES. DESCOBRIR ELS VALORS NUTRICIONALS DELS BOLETS, SALUDABLES I AMB PROPIETATS MEDICINALS APLICATS A LA NOSTRA DIETA HABITUAL.
Continguts
Conceptes:
Procediments:
POWER POINT, VIDEOS, RECEPTES I TABLES NUTRICIONALS.
ES DUEN BOLETS PER A FER PROVES I DEMOSTRACIONS.
Actituds:
LA IMPORTANCIA PER A LA NOSTRA SALUT I BENESTAR PER A INCORPORAR ELS BOLETS A LA DIETA HABITUAL I SABER QUE ENS APORTA CADASCUN EN VALORS NUTRICIONALS I MEDICINALS.
Metodologia
Abans:
- INTRODUCCIO BASICA PER A COMPRENDRE QUE ES UN BOLET I LES SEVES PARTS
Durant:
- BOLETS TIPICS DE MENORCA I MES UTILITZATS EN CUINA
- METODES DE CONSERVACIO
- METODES DE COCCIO I RECEPTES BASIQUES
- VALORS NUTRICIONALS I MEDICINALS DELS BOLETS.
Després:
Recursos
Observacions
D'OCTUBRE A ABRIL, EXCEPTE DATES PROPERES A VACANCES ESCOLARS