143. BOLETS CUINA I NUTRICIÓ. 

Sessions:
Lloc: aula o les seves instal·lacions
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

FPB
CFGM
CFGS
EPA (educacio persones adultes)

Responsable/s

Aristóteles Mercadal Mascaró Ciceron  

 

Descripció
DONAR A CONEIXER ELS BOLETS COMESTIBLES MES COMUNS I MOSTRAR ELS METODES DE COCCIO I CONSERVACIO MES RECOMANADES. DESCOBRIR ELS VALORS NUTRICIONALS DELS BOLETS, SALUDABLES I AMB PROPIETATS MEDICINALS APLICATS A LA NOSTRA DIETA HABITUAL.

Objectius
DONAR A CONEIXER ELS BOLETS COMESTIBLES MES COMUNS I MOSTRAR ELS METODES DE COCCIO I CONSERVACIO MES RECOMANADES. DESCOBRIR ELS VALORS NUTRICIONALS DELS BOLETS, SALUDABLES I AMB PROPIETATS MEDICINALS APLICATS A LA NOSTRA DIETA HABITUAL.

Continguts
Conceptes:
Procediments: POWER POINT, VIDEOS, RECEPTES I TABLES NUTRICIONALS.
ES DUEN BOLETS PER A FER PROVES I DEMOSTRACIONS.

Actituds: LA IMPORTANCIA PER A LA NOSTRA SALUT I BENESTAR PER A INCORPORAR ELS BOLETS A LA DIETA HABITUAL I SABER QUE ENS APORTA CADASCUN EN VALORS NUTRICIONALS I MEDICINALS.

Metodologia
Abans: - INTRODUCCIO BASICA PER A COMPRENDRE QUE ES UN BOLET I LES SEVES PARTS

Durant: - BOLETS TIPICS DE MENORCA I MES UTILITZATS EN CUINA
- METODES DE CONSERVACIO
- METODES DE COCCIO I RECEPTES BASIQUES
- VALORS NUTRICIONALS I MEDICINALS DELS BOLETS.

Després:

Recursos



Observacions

D'OCTUBRE A ABRIL, EXCEPTE DATES PROPERES A VACANCES ESCOLARS