Presentació

Benvolgudes famílies, professores i professors,

Em plau presentar-vops la nova temporada del programa Salut Jove i Cultura, que enguany arriba ja a la seva 19a edició.

Com podeu veure, aquesta edició torna a incrementar l’oferta de tallers i activitats. La raó d’aquest creixement, any rere any, no és altra que el dinamisme de tots els agents que interveniu en aquest programa: docents, alumnes, respopnsables de tallers, serveis públics, entitats socials i culturals menorquines...

Sou molts els qui ens heu fet arribar propostes de noves activitats. No totes les hem pogut incorporar, però amb el criteri de donar cobertura a temàtiques o aspectes inèdits o poc tractats, hem intentat incloure tot allò que ens ha semblat d’interès. El nostre objectiu no és créixer per créixer, però sí que intentam atendre tots els suggeriments que ajudin a diversificar els continguts d’aquest programa.

Per facilitar-vos la identificació de les activitats noves d’enguany ho hem indicat amb una etiqueta (Nou!) al quadern en paper que teniu als centres educatius.

Una altra novetat és la revisió d'aquesta pàgina web, que ha modernitzat l'aspecte, però que encara presentarà noves millores al llarg del curs. Hem recollit suggeriments vostres, i l’empresa pública d’informàtica local, SILME, s’ha encarregat de fer el nou disseny, més accessible, visual i intuïtiu.

Amb la col·laboració de tothom, Salut Jove i Cultura és ja un programa de referència per a la comunitat educativa menorquina, però açò no ens ha de fer ser autocomplaents. Sempre es pot millorar, i cada any intentam fer els canvis necessaris perquè no perdi la seva frescor i el seu interès.

Gràcies a totes les persones que amb la vostra participació feis possible l’èxit. No dubteu a fer-nos arribar, en qualsevol moment de l’any, totes les propostes de millora que considereu oportunes. I, per favor, no us oblideu de fer l’avaluació de les activitats a través de la pàgina web del programa, eina imprescindible per poder valorar la seva qualitat i adequació, i per continuar millorant.

Amb els millors desitjos per aquest nou curs, rebeu una salutació cordial,


Miquel Àngel Maria Ballester
Conseller de Cultura i Educació