75. CAMÍ DE SANTIAGO 

Sessions:
Lloc: Camino de Santiago
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

1r educació primària
2n educació primària
3r educació primària
4t educació primària
5è educació primària
6è educació primària
1r ESO
2n ESO
3r ESO
4t ESO

Responsable/s

Asociación Española Contra el Cáncer  

 

Descripció
Camino de Santiago és una iniciativa emmarcada dins dels recursos per incrementar l'activitat física en l'alumnat, la distinció del qual resideix a ser un repte col·laboratiu i cooperatiu en el qual els/les alumnes realitzen activitat física fora de l'horari lectiu i al llarg de tot el curs acadèmic, amb una meta comuna, arribar a Santiago de Compostel·la.

Objectius
Fomentar l'increment de l'activitat física en l'alumnat fora de les aules. Afavorir la interacció grupal, contribuir al benestar personal i millorar la relació entre docència, alumnat i família.

Continguts
Conceptes: L'objectiu és fer les etapes i quilòmetres que formen el Camí de Sant Jaume francès (33 etapes, 764 km, 10 mesos, 4 etapes del mes de setembre a juny). Els quilòmetres/temps acordats els realitzaran fora del centre educatiu, acompanyats per les seves famílies en el cas dels més petits/es. L'Associació proporcionarà un mapa per a l'aula on s'aniran assenyalant les etapes que es van aconseguint, així com un quadern de pelegrins com a guia per anar plasmant l'experiència.
Procediments:
Actituds:

Metodologia
Abans: L'Associació proporcionarà un mapa per a l'aula on s'aniran assenyalant les etapes que es van aconseguint, així com un quadern de pelegrins com a guia per anar plasmant l'experiència.

L'objectiu és fer les etapes i quilòmetres que formen el Camí de Sant Jaume francès (33 etapes, 764 km, 10 mesos, 4 etapes del mes de setembre a juny).

Durant: Els quilòmetres/temps acordats els realitzaran fora del centre educatiu, acompanyats per les seves famílies en el cas dels més petits/es.
Després:

Recursos



Observacions

L'Associació donarà suport en tot moment a l'equip docent i farà un seguiment de l'activitat.