96. BOLETS CUINA I NUTRICIÓ 

Sessions:
Lloc: aula o les seves instal·lacions
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

FPB
CFGM
CFGS
EPA (educacio persones adultes)

Responsable/s

Aristóteles Mercadal Mascaró Ciceron  

 

Descripció
Donar a conèixer els bolets comestibles més comuns i mostrar els mètodes de cocció i conservació més recomenats. Descobrir els valors nutricionals dels bolets, saludables i amb propietats medicinals aplicats a la nostra dieta habitual.

Objectius
Donar a conèixer els bolets comestibles més comuns i mostrar els mètodes de cocció i conservació més recomenats. Descobrir els valors nutricionals dels bolets, saludables i amb propietats medicinals aplicats a la nostra dieta habitual.

Continguts
Conceptes:
Procediments: Power Point, Videos, receptes i taules nutricionals.
Es duen bolets per a fer proves i demostracions.

Actituds: La importància per a la nostra salut i benestar per a incorporar els bolets a la dieta habitual i saber que ens aporta cadascún en valors nutricionals i medicinals.

Metodologia
Abans: - Introducció bàsica per a comprendre que és un bolet i les serves parts
Durant: - Bolets típics de Menorca i més utilitzats en cuina.
- Métodes de conservació.
- Métodes de cocció i receptes bàsiques.
- Valors nutricionals i medicinals dels bolets

Després:

Recursos



Observacions

D'OCTUBRE A ABRIL, EXCEPTE DATES PROPERES A VACANCES ESCOLARS