Sessions:
Lloc:
aula o les seves instal·lacions
Màxim per aula: grup aula
Destinataris
FPB |
CFGM |
CFGS |
EPA (educacio persones adultes) |
Responsable/s
Aristóteles Mercadal Mascaró Ciceron | | |
Descripció
Donar a conèixer els bolets comestibles més comuns i mostrar els mètodes de cocció i conservació més recomenats. Descobrir els valors nutricionals dels bolets, saludables i amb propietats medicinals aplicats a la nostra dieta habitual.
Objectius
Donar a conèixer els bolets comestibles més comuns i mostrar els mètodes de cocció i conservació més recomenats. Descobrir els valors nutricionals dels bolets, saludables i amb propietats medicinals aplicats a la nostra dieta habitual.
Continguts
Conceptes:
Procediments:
Power Point, Videos, receptes i taules nutricionals.
Es duen bolets per a fer proves i demostracions.
Actituds:
La importància per a la nostra salut i benestar per a incorporar els bolets a la dieta habitual i saber que ens aporta cadascún en valors nutricionals i medicinals.
Metodologia
Abans:
- Introducció bàsica per a comprendre que és un bolet i les serves parts
Durant:
- Bolets típics de Menorca i més utilitzats en cuina.
- Métodes de conservació.
- Métodes de cocció i receptes bàsiques.
- Valors nutricionals i medicinals dels bolets
Després:
Recursos
Observacions
D'OCTUBRE A ABRIL, EXCEPTE DATES PROPERES A VACANCES ESCOLARS